POGLEDAJTE VIDEO

Chisora se na 'pressici' potukao s Hayeom!

Na press-konferenciji nakon dvoboja za naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Ukrajinca Vitalija Klička i Britanca Derecka Chisore došlo je do fizičkog obračuna. Kakvo iznenađenje...

Glavni su protagnosti bili Chisora i David Haye, bivši svjetski prvak prema WBA verziji, koji je radio za jednu televiziju i ometao je konferenciju ubacivanjem u riječ Chisori, pokušavši si izmamiti dvoboj protiv Vitalija Klička.

Ljutit što mu Haye otima svu pozornost, Chisora je "bocnuo" sunarodnjaka pitanjem: "Kako ti je palac?"

Bila je to jasna aluzija na Hayeove isprike nakon poraza u dvoboju protiv Vladimira Klička u meču za naslov svjetskog prvaka prema verzijama WBA, IBF i WBO koja je održana u srpnju prošle godine. Verbalno prepucavanje se nastavilo, a Chisora je potom s mikrofonom u ruci krenuo prema Hayeu koji je stajao među novinarima i fotoreporterima i došlo je do fizičkog okršaja.

Haye je zamahnuo prema Chisori držeći bocu u ruci, ali ga je promašio, pa je u metežu koji je izbio najgore prošao njegov trener Adam Booth koji je zaradio posjekotinu na čelu.

- Kunem ti se Bogom, upucat ću te David Haye. Posjekao me bocom - vikao je bijesni Chisora.

Vladimir Kličko snimljen je kako se ironično smijao za vrijeme farse između ponajboljih britanskih boksača, a kasnije je za BBC rekao:

- Potpuno sam razočaran. Ovo je otišlo malo predaleko. Boksački sport ne bi smio biti ovakav.

Otočki mediji pišu kako će Disciplinski odbor Britanskog boksačkog saveza oštro kazniti i Chisoru i Hayea, a raspon kazni kreće se od novčanih do oduzimanja dozvola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:19