MEDVJEDI U PANICI

FOTO Zbog nevremena oštećen led u Areni: 'Ulažemo iznimne napore da sve bude u redu'

Zbog sinoćnjeg nevremena u Puli lakše je oštećena ledena površina u Areni u kojoj sutra počinje hokejski spektakl "Arena Ice Fever - Pula MMXII".

- Zbog pada napona električne energije i gašenja strojeva za održavanje leda te vjetra s kišom, došlo je do manjih oštećenja ledene površine u Areni. Cijeli tim od jutros ulaže iznimne napore kako bi osposobio led za hokejski spektakl "Arena Ice Fever - Pula MMXII" koji počinje sutra u pulskoj Areni. Nema sumnje da ćemo to i uspjeti, izvijestio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić u današnjem priopćenju za javnost. Dodao je da će zbog nemogućnosti održavanja treninga zagrebačka momčad u Pulu doputovati tek danas poslijepodne pa je stoga otkazana i konferencija za novinare koja se jutros trebala održati u Puli.

- Finalna potvrda o održavanju besplatnog klizanja za građanstvo još uvijek nije otkazana te će se prema svim najavama ipak održati, jer želja organizatora, ali i čelnih ljudi grada Pule, bila je da se da prednost građanima te da oni ipak dožive nezaboravno iskustvo klizanja u Areni, navodi se u priopćenju za javnost Medveščaka i dodaje kako organizator je uložio sve napore u "borbi s vremenom kako bi isporučili ono što smo i najavili.

Igrači i stručni tim Medveščaka na druženje s građanima doći će večeras na Karolinu, koja se danas otvara u 18 sati.

- Bude li novih komplikacija tijekom današnjeg dana, još su moguće manje promjene u programu, ali javnost će o svemu biti pravodobno obaviješten. Organizatori događaja zajedno s gradom Pulom čine sve što je u njihovoj moći kako bi ispunili svoja obećanja. Nema razloga panici, utakmice će se odigrati u pulskoj Areni, zaključio je Vučinić u priopćenju za javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:10