NOVO IZDANJE POPULARNE UTRKE

NA SLJEMENSKOM MARATONU NASTUPILA I EKIPA 'HANZA TRČI' 'Družimo se i stvaramo prijateljstva, a usput i zdravo živimo'

Ekipa 'Hanza trči' koja je nastupila na Sljemenu
 CROPIX

'Čvenk' kod Tornja na Sljemenu bio je dogovoren za pola 10. Iako je u Zagrebu živa u termometru skakala debelo iznad 30 Celzijevih stupnjeva, na Medvednici je bilo nešto preko 20.

Nakon nastupa na utrci 'Wings for Life' ekipa Hanza trči nastupila je na 18. izdanju Sljemenskog maratona. Krug od 14 kilometara postajao je zahtjevan nakon Horvatovih stuba, a i sunce je počelo nemilice pržiti kako se bližilo podne i uspon na Vidikovac.

- S obzirom na sjedalački život koji vodimo u uredima, odlučili smo stvoriti tim ljudi koji će se družiti, stvarati prijateljstva, zabavljati se i usput zdravo živjeti. Ima nas svakakvih, od rekreativaca do sportaša. Bitno nam je da nas šef podržava - pojasnila je jedna od osnivačica ekipe Selma Selimović iz odvjetničkog društva Hanžeković i partneri te najavila buduće nastupe na Zagrebačkom maratonu i Zagrebačkom noćnom ceneru.

Prema riječima 'dobrog duha' utrke Kristijana Šivaka, svaki od petstotinjak natjecatelja ima neki svoj razlog zašto je došao na Sljeme. Neki vole izazove, drugima je gušt popiti pivo nakon utrke, trećima je bitan boravak u prirodi.

- U meni se trenutačno miješaju osjećaji ponosa i sreće. Ponosna sam jer sam uspjela otrčati 14 kilometara, a sretna jer sam nakon toga ostala živa - poentirala je Mirela Miškić iz Doma i dizajna.

Hanzin tim na Sljemenu: Vesna Žimbrek, Selma Selimović, Nika Pavlinek, Mirela Miškić, Danijel i Jadranka Mička, Boris Igrec, Žaneta Zjakić, Ivan Jan Stipančević, Matija Vučković, Filip Topol i Gordana Arh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:26