LIDER SPORTSKOG SADRŽAJA U REGIJI

NOVI DIZAJN LEGENDE KOJA TRAJE 70 GODINA Dobro došli na novi portal Sportskih novosti!

 SN

Novi portal - umjesto isprike. Godinama smo s pravom trpjeli kritike na račun izgleda starog portala Sportskih novosti, web izdanja svima nam dragog 70-godišnjaka koji je zbog vas apsolutni rekorder relevantnog sportskog novinarstva s dušom, u Hrvatskoj i regiji.

Danas, osam godina od posljednjeg redizajna, Sportske novosti predstavljaju novi portal - nadamo se nezaobilaznu web adresu za sve koji istinski uživaju u sportu, a pogotovo za one koji žele postati nešto više - naš partner i suradnik za svaki dan.

Na poznatoj adresi od danas možete pronaći sveobuhvatni sportski sadržaj iz Hrvatske, regije i svijeta s autorskim SN štihom, prilagođen responsive tehnologiji, pregledan i brzo dostupan s mobitela, računala i tableta.

Bogatija naslovnica, nove rubrike, ekskluzivni videoprilozi, atraktivne fotogalerije, livestreamovi popularnih i nepravedno zanemarenih sportskih događaja, aktualni tjedni pregled najvažnijih tema i priče iza kulisa sportskih borilišta, komentari i kolumne prvaka sportskog novinarstva..., i još podosta toga što ćete ubuduće sami otkrivati na novom portalu, dio su ponude koju ćemo obogaćivati i nadograđivati na tjednoj i dnevnoj bazi.

Posebno smo ponosni što vam možemo predstaviti projekt 'EURO 2016', podstranicu na kojoj ćemo sljedećih mjesec dana srcem i dušom živjeti s Vatrenima u Francuskoj, nadamo se do samog kraja.

Obasipat ćemo vas iz sata u sat zanimljivostima iz čarobnog Deauvillea i kampova ostale 23 reprezentacije, nepreglednim videima i fotkama 'kockica' koje se spremaju na put i navijaju u francuskim gradovima, a sve servisne informacije i prijenose utakmica s detaljnom statistikom u realnom vremenu moći ćete od prve do zadnje minute pratiti u posebnoj web aplikaciji - našem LIVE SPORT CENTRU 'EUROKORNER'.

Posebni komentator Sportskih novosti za vrijeme EURA bit će - Slaven Bilić.

Nećemo se previše hvaliti kako je to običaj u ovakvim prilikama - radit ćemo u vjeri da će se na novom portalu SN-a naći ponešto za sve sportaše i poklonike poštene igre.

Trudit ćemo se biti najbrži, zanimljivi, moderni i uvijek beskompromisno točni, u nadi da ćete nam i vi pomoći sugestijama, komentarima i kritikama, koje ćete od danas moći ostavljati ispod svih članaka, te kao i dosad na našoj Facebook stranici.

Ostanite s nama i pratite na jednom mjestu novotarije i sportske novosti.

Sportski pozdrav!

Tihomir Hrga, urednik

PROVJERITE KAKO IZGLEDA NOVI PORTAL SPORTSKIH NOVOSTI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:17