TOP 5 SPORTSKIH DIJETA

SAMO U SN U SRIJEDU Poseban prilog o dijetama najvećih sportaša današnjice: Messija, Đokovića..

 SN

U srijedu 25. svibnja Sportske novosti donose poseban prilog o top dijetama te načinu prehrane najboljih sportaša današnjice: Lea Messija, Cristiana Ronalda, Novaka Đokovića, Venus i Serene Williams, Usaina Bolta... Što je tajna njihova uspjeha? Što imaju na jelovniku? Otkad ih provode i koliko su rigorozne njihove dijete? Koji su njihovi recepti za doručak, ručak, večeru...?

Mogu li ih primijeniti i ostali sportaši i svi koji se bave sportom? Otkrivamo Ronaldove savjete za savršeno isklesano tijelo, kako Venus Williams kao veganka uspijeva biti u vrhu svjetskog tenisa, te koji tajni sastojci Messiju pomažu za savršene izvedbe na terenu.

Sve to stručno analizira magistra Ivona Dragičević, nutricionistica koja je postavila prehranu za sve kategorije nogometaša Dinama, uz strogo individualni pristup te otkriva kako su igrači Dinama reagirali pod njezinim režimom prehrane.

Poseban prilog Sportskih novosti otkriva i recepte iz knjige Tajne zdravlja mr. sc.Gorana Radovanića koje već koriste i naši Vatreni za Euro 2016. u Francuskoj.

Prilog Top 5 svjetskih sportskih dijeta pronađite samo u Sportskim novostima u srijedu 25. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:55