ODUŠEVIO AMERIKU

VIDEO: Teško da je ovo legalno! 15-godišnjak prebio osam godina starijeg protivnika

 youtube

Možda se buduća MMA zvijezda stvara u američkoj saveznoj državi Montana, gdje je 15-godišnji Conall Powers impresionirao u svojoj prvoj amaterskoj MMA borbi, piše Fight Site. Iako je još uvijek golobradi dječak, Conallu Powersu ta činjenica uopće nije smetala u njegovom prvom nastupu pred većim brojem gledatelja. Dogodilo se to prije tri tjedna, na eventu promocije Intense Championship Fighting, imena ICF 24.

Powersa je čekao još jedan debitant, no osam godina stariji borac, Richard Kohlman. Borba nije bila sankcionirana, nego se je vodila kao amaterska, čime je u potpunosti legalna, iako Powers još uvijek nema niti vozačku dozvolu, a nije niti punoljetan.

No, kad je borba krenula, vidjelo se koliko je ovaj mladi momak zapravo moćan u MMA-u te koliko dobar posao radi njegov otac, koji mu je ujedno i trener. Borba nije dugo potrajala, a Powers je izgledao uistinu impresivno, što možete pogledati u videu. Jedan od najboljih svjetskih MMA novinara, Ben Fowlkes, sve je to pratio iz prvih redova, te je na kraju meča bio oduševljen 'budućom MMA zvijezdom'.


Powers by MrBlackHoleMoon

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:24