DIVOVI U RATU ZA IVANA

TATA RAKITIĆ OTKRIO Imamo ponude Reala, Barçe i Atlética, ali Barcelona je ipak Barcelona!

    AUTOR:
    • Alen Lesički

  • OBJAVLJENO:
  • 31.05.2014. u 21:58

Uvjeti koji se nude nisu ništa bolji od onih koje ima u Sevilli, a tamo je Ivan bog - otkriva Luka

Niski trofeja i priznanja Ivan Rakitić dodao je još jedno, ono na koje je posebno ponosan. Općina Sikirevci, rodno mjesto Ivanova oca Luke, proglasilo je Raketu počasnim građaninom.

Umjesto Ivana, sreli smo njegova oca. Luka Rakitić najmlađi je od sedmero braće Rakitića, od kojih je šest otišlo trbuhom za kruhom u bijeli svijet.

- Otišao sam sredinom 80-ih u Švicarsku. Dva brata su mi u Australiji, a u Sikirevcima je ostao brat koji se brinuo o roditeljima. Svi se nađemo jednom godišnje na kirvaju u našem selu. E, da vidite feštu - ponosno ističe Luka Rakitić nudeći nam kulenovu seku.

Ostaje li Ivan u Andaluziji - pitamo ga.

- Gledaj, brat Dejan koji se brine o njegovoj karijeri ima ponude Reala, Barcelone i Atletico Madrida na stolu. Ali odlučiti ćemo poslije Svjetskog prvenstva. Tada počinje pijaca. No, uvjeti koji se nude nisu ništa bolji od onih koje ima u Sevilli, a tamo je Ivan bog - otkriva Luka. Da pitaju oca, Raketa bi iduće sezone igrao na Nou Campu.

Podrška s tribina

- Barcelona je ipak Barcelona - jasan je tata Rakitić koji će sina bodriti u Sao Paolu na utakmici s Brazilom.

- Otpiliti ćemo ih u prvoj utakmici, a supruga Kata ide na finale. Tako smo se dogovorili - u optimističnom tonu je završio tata Rakitić

Izdvajamo