GROM IZ VEDRA NEBA

SENZACIONALNA VIJEST Hrvatski as Ivan Ljubičić od danas trenira najboljeg tenisača svih vremena!

 Getty

Iz teniskog svijeta dolazi senzacionalna vijest, Roger Federer objavio je kako je Ivan Ljubičić (36) postao član njegovog stručnog stožera.

Osvajač 17 Grand Slam turnira prekinuo je dvogodišnju suradnju s trenerom Stefanom Edbergom, a istovremeno je objavio početak partnerstva s Ivanom Ljubičićem koji će tako imati priliku raditi s vjerojatno najboljim tenisačem svih vremena.

"Iako je naša suradnja trebala biti tek za 2014. Stefan je bio sjajan i produljili smo suradnju na cijelu ovu godinu što zaista cijenim. Naučio me tako puno i njegov utjecaj na moju igru će ostati. On će uvijek biti dio mog tima“, poručio je Federer putem svog Facebook profila.

" Severin Luthi, koji radi sa mnom od 2008. nastavit će biti moj trener, a pridružit će mu se Ivan Ljubičić. Daniel Troxler, moj fizioterapeut i Pierre Paganini, moj fitness trener, ostaju dio mog tima“, dodao je 34-godišnji Švicarac koji je pod Edbergom osvojio pet ATP naslova 2014. godine i još šest ove godine.

Ljubičić je nedavno raskinuo suradnju s Milošem Raonićem, Kanađaninom kojeg je trenirao od 2013. godine. Hrvat je nekad držao treće mjesto na ATP ljestvici i osvojio je deset ATP naslova tijekom bogate karijere u kojoj se može pohvaliti i osvajanjem Davis Cupa s hrvatskom reprezentacijom 2005. godine i olimpijskom broncom u paru s Marijem Ančićem na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine.





After 2 very successful years, I would like to thank Stefan Edberg, my childhood idol, for agreeing to join my team. It...

Posted by Roger Federer on 8. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:17