VELIKI ŠARMER

VIDEO: DA GA CIJELI SVIJET RAZUMIJE Nakon trijumfa u Šangaju Đoković se navijačima obratio na - kineskom! Pogledajte kako to zvuči...

Đoković je inače nosio crvenu majicu, za koju je rekao da zna "kako je to nacionalna boja u Kini pa je stoga i njemu donijela sreću."
 AFP

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković osvojio je u nedjelju ATP turnir u Šangaju nakon što je u finalu svladao Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu sa 6-2, 6-4

Nakon što je primio pehar za 57. osvojeni turnir u karijeri, u Kini izuzetno popularni srpski sportaš domaćim se gledateljima obratio na njihovom jeziku. Budući da nismo tečni na mandarinskom kineskom, ne znamo što je rekao, ali domaći su navijači bili oduševljeni nakon dvije prozborene rečenice. Nakon što je završio, uz osmijeh je rekao "a sad na engleskom" pa na sva zvona nahvalio organizatore turnira.

Đoković je inače nosio crvenu majicu, za koju je rekao da zna "kako je to nacionalna boja u Kini pa je stoga i njemu donijela sreću." Ljubav između Đokovića i gledatelja bila je vidljiva tijekom cijelog turnira - mnogi od njih nosili su srpske zastave, a neki su se čak potrudili naučiti stihove 'Bože pravde'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:06