BILO KAD I BILO GDJE

VIDEO: HALO, PA EVO BAŠ IGRAM MEČ Nesvakidašnji potez Australca iznenadio je i njegovu partnericu, a nasmijao komentatore

 Screenshot: Youtube

Zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios opet je uspio iznenaditi tenisku javnost i to pod svjetlima pozornice na Australian Openu.

Ovoga puta australski tenisač nije psovao niti je ikoga vrijeđao, nego se jednostavno javio na svoj mobitel na terenu.

Da, dobro ste pročitali, na terenu u meču 1. kola u kojem su on i njegova djevojka Ajla Tomljanović igrali protiv Hrvata Ivana Dodiga i Sanije Mirze u subotu. Kyrgios je na teren došao s mobitelom u džepu i uoči početka meča se javio na poziv. Sa čuđenjem ga je pritom gledala i njegova partnerica i djevojka Tomljanović.

Prema pravilima koja propisuje ATP Tour, tenisačima i tenisačicama nije dopušteno korištenje bilo kakvih elektroničkih uređaja, uključujući mobitele, tijekom mečeva, ukoliko to nije odobrio supervizor.

Organizatori Australian Opena poručili su kako Kyrgios neće biti kažnjen zbog svog poteza.

"Sudac je analizirao situaciju. Nick se javio na poziv prije meča i poklopio. To se dogodilo prije početka susreta i neće biti poduzete nikakvi postupci. Taj je incident zaključen“, stoji između ostaloga u priopćenju organizatora.

Inače, u spomenutom meču hrvatsko-indijska kombinacija je protiv Australaca s uvjerljivih 7-5, 6-1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:14