BIO JE 'LUĐI' I OD GORANA

VIDEO: JUTARNJI LIST EKSKLUZIVNO DONOSI Veliki intervju s jednim od najuspješnijih, ali i najkontroverznijih tenisača svih vremena!

 Eurosport

Jutarnji list u petak, 6. siječnja donosi intervju s Johnom McEnroeom, jednim od najuspješnijih, ali i najkontroverznijih tenisača svih vremena. S vlasnikom sedam Grand Slam titula razgovarali smo uoči prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena, na kojem će „Big Mac“ biti Eurosportov „Povjerenik za tenis“ te kroz osam epizoda britko komentirati događaje iz Melbourne Parka.

U intervjuu između ostalog pročitajte što McEnroe misli o Čilićevom lošem otvaranju sezone, želji da se probije u Top 5 i opet osvoji Grand Slam naslov, zatim što ga najviše fascinira kod Ive Karlovića te zašto ga posebno zanima kakva će biti sezona Borne Ćorića.

Legendarni Amerikanac je osim toga komentirao povratak Rogera Federera i Rafaela Nadala, kao i Murrayjevo svrgavanje Đokovića s prvog mjesta. Otkrio je u kojem igraču vidi najveću sličnost sa svojim karakterom, prognozirao tko će od novih talenata postati broj jedan i obrazložio zašto misli da tenis više nije tako „cool“ kao u njegovo vrijeme…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:31