NEMA MU RAVNA

VIDEO: KAKO SU STALI U ISTI AUTO Đoković, njegova obitelj i 'Kraljevi Cigana' ludovali u Parizu

 Dailymotion

'Ovo je vrh moje karijere', ponavljao je Novak Đoković mantru nakon povijesnog slavlja u Parizu. Đoković je u finalu u Roland Garrosa savladao Andya Murraya, te tako u svoju riznicu trofeja dodao jedini pehar koji mu je nedostajao.

Neki još dvoje i kažu - sada je samo korak od statusa najboljeg tenisača svih vremena, no jedno je sigurno, Nole je u velikoj večeri pokazao da je sasvim sigurno najveći zabavljač kad je profesionalni tenis u pitanju.

Najbolji tenisač svijeta se noć nakon pobjede nad Murrayom vozio automobilom ulicama Pariza sa svojom obitelji, pjevao uz pjesme Gipsy Kingsa i potom sve podijelio s fanovima na Facebooku.

"Vozimo se ulicama Pariza, uživamo i slušamo dobru muziku. Sretan sam iz očitih razloga, uživam u ovom trenutku u prelijepom Parizu, slavim veliku pobjedu. Sve to želim podijeliti s vama i ujedno vam se zahvaliti što ste me podržavali. Danas je na terenu bilo nevjerojatno. Zauvijek ću pamtiti ove trenutke. Teško je opisati, bilo je to nevjerovatno iskustvo, posebno tokom posljednjih poena. Čekao sam veoma dugo da osjetim ovo. Ne mogu biti sretniji. Volim vas i hvala od srca", poručio je Đoković.


Novak Đoković u vožnji ulicama Pariza by MrBlackHoleMoon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:39