DAS IST WALTER

Za ovime će Đoković žaliti cijeli život: Nole potresen zbog sumorne vijesti tjedna iz Beograda!

 foto: Michael Dodge / Getty

Ni treći dan Roland Garrosa nije prošao lagano za favorite. Britanac Andy Murray nadoknadio je zaostatak od dva seta u dvoboju prvog kola Roland Garrosa protiv češkog veterana Radeka Štepaneka prekinutom u ponedjeljak zbog mraka te je nakon ukupno tri sata i 45 minuta borbe slavio s 3-6, 3-6, 6-0, 6-3, 7-5.

Osvajačica Australian Opena Angelique Kerber pridružila se Na Li koja je 2014. godine kao pobjednica Melbournea eliminirana na startu RG-a od Kristine Mladenovic, a dan prije iz turnira je nažalost već ispao naš Marin Čilić, izgubivši od 166. tenisača svijeta - Argentinca Marca Trungellitija (7-6 (4), 3-6, 6-4, 6-2).

Bez problema je međutim, startao Novak Đoković koji je u 1. kolu prepustio samo šest gemova Tajvancu Yen-Hsun Luu, a onda ispalio izjavu koja će ostati zapamćena na ovim prostorima.

Prvi tenisač svijeta je u izjavi za Kurir najavio kako će osvajanje Roland Garrosa ove godine, ako mu to uspije, posvetiti Bati Živojinoviću, glumačkoj legendi srpske i jugoslavenske kinematografije koji je u nedjelju navečer preminuo u Beogradu u 83. godini.

"Naravno da ću trofej posvetiti njemu, ali samo da se to dogodi. Kada sam saznao tu tužnu vijest, prva stvar koja mi je pala na pamet je činjenica da se nisam uspio sresti s Batom Živojinovićem i Draganom Nikolićem. Zaista tužno, svi smo potreseni, njih dvojica su obilježili jedno doba glume, umjetnosti, kinematografije. Bili su kultne ličnosti u našem društvu, srpskom i jugoslovenskom, i to je stvarno veliki gubitak za sve nas, ali treba se sjećati svih radosnih i lijepih trenutaka koji su obilježili njihove živote", poručio je Đoković iz Pariza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:53