TENZIJE U BARCI

NEVOLJE U RAJU Usprkos pobjedama, Enrique napušta najbolji posao na svijetu?

Sudeći po Marci, riječ je o sukobu trenera i glavne zvijezde kluba

Španjolska Marca objavila je prilično iznenađujuću vijest - Luis Enrique mogao bi napustiti Barcelonu već ovog ljeta. Imajući na umu da katalonski div odlično gura na sva tri fronta (prvenstvo, kup i LP) te ima velike šanse da ostvari savršenu sezonu, jasno je da su u pozadini ove vijesti neki bitno narušeni odnosi.

Sudeći po Marci, riječ je o sukobu trenera i glavne zvijezde kluba (ma, svemira) Lionela Messija. Njih dvojica još su u siječnju imali žustre rasprave na treningu, ako je za vjerovati riječima Jeremyja Mathieua, zbog toga što je Enrique utakmicu protiv Real Sociedada započeo s Argentincom na klupi.

Ovom se to nije svidjelo te su pravila igre za ubuduće bitno drugačije postavljena. Messi sada u Barceloni uživa ulogu otprilike kao i Michael Jordan u Bullsima devedesetih, što bi značilo "dajte loptu Leu i mičite se s puta".

Na sreću Barcinih navijača ta formula zasada funkcionira, ali u zraku ostaje pitanje da li je još jedna takva sezona moguća. Uostalom, ni u ovoj još nisu osvojeni trofeji....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:12