NARUŠENI ODNOSI U GRADSKOJ VLASTI

Splitska dogradonačelnica već tri mjeseca ne razgovara s Kerumom: 'Optužio me da šurujem s SDP-om!'

 Jakov Prkić/CROPIX

Splitska dogradonačelnica Anđelka Visković danas je izjavila kako već tri mjeseca ne komunicira s gradonačelnikom Željko Kerumom, te nije isključila mogućnost da se kandidira za gradonačelnicu na mjesnim izborima 2013., ali će odluku o možebitnoj kandidaturi donijeti poslije novogodišnjih blagdana.

"Odluku hoću li se eventualno kandidirati za gradonačelnicu donijet ću poslije Nove godine jer se u iduća dva mjeseca želim posvetiti važnim projektima među kojima je i novi gradski proračun", rekla je Visković danas novinarima u Omišu gdje je nazočila prosvjednoj vožnji turističkim vlakićem skupine građana koji su izrazili nezadovoljstvo zbog obustavljanja izgradnje brze ceste Trogir-Omiš.

Komentirajući svoj odnos s gradonačelnikom Željkom Kerumom, koji ju je nedavno optužio da šuruje sa SDP-om, ona je rekla da između njih "već tri mjeseca ne postoji uopće nikakva komunikacija".

Kerum je u današnjem dnevnom tisku objasnio kako je Anđelku Visković nedavno prozvao za šurovanje s SDP-om zato "što svaki član stranke mora provoditi stranačku politiku, a ne svoju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:37