Krafne ili pokladnice kušali s povodom, u mjesecu maškara, kad već imamo kolač koji se tradicionalno jede u to doba. Pržena u ulju, punjena marmeladom ili pekmezom, krafna je zahtjevan desert s kojim lako stvari pođu krivo. Treba reći samo jedno - sve bi ocjene bile bi bod više, da su kušane rano ujutro, sasvim svježe...Ž. K. (kušački tim: Drach, Ribafish, Rudež, Batinica, Mindoljević i Klemenčić) (NAPOMENA* U ovim kušanjima sudjeluju isključivo amateri velikih očiju, kupci koji ne zastupaju ničije interese osim onih vlastitog trbuha. Iznesena mišljenja nisu zlonamjerna, nisu plaćena, nisu cenzurirana i nisu službeni stav Jutarnjeg lista. Ona su glas krajnjeg potrošača koji plati, kuša, pa kaže što misli)
(1/5)
facebook share

Opći uvjeti korištenja | Pravila prenošenja sadržaja | Zaštita privatnosti | Pravila komentiranja | Impressum | Kontakt | Oglašavanje

EPH Digital: Jutarnji list | Slobodna Dalmacija | Gloria | Globus | Sportske Novosti | Autoklub | Dom & dizajn | Dobra hrana | Bestseller | Gorila | LikeCroatia | Gameland | Dubrovacki Vjesnik

WAZ: Der Westen