NEOBIČNE TEGOBE

ŽALIO SE NA PROBADANJE U LEĐIMA Kanađanin tri godine živio sa zabijenim nožem, liječnici tvrdili da mu je samo ozlijeđen živac!

TORONTO - Jedan je Kanađanin živio tri godine s nožem u leđima, prije nego što je otkrio da je uzrok neugodnog probadanja u leđima oštrica dugačka sedam centimetara, objavili su u nedjelju kanadski mediji.

Billy McNeely, 32-godišnjak koji je u životu prošao mnogo toga, svako malo je osjećao probadanje u leđima, ali su mu liječnici govorili da mu je samo ozlijeđen živac. Nakon tri godine, počešao se i osjetio metal ispod kože, a kasnije se pokazalo da je riječ o nožu koji je ostao u njegovim leđima nakon jedne tučnjave u lokalu.

"Nikad mi nisu snimali leđa, samo su zašili ranu i to je bilo to", rekao je McNeely kanadskim medijima.

S vremenom je na mjestu uboda narasla kvrga i McNeely je osjećao bockanje, a liječnici su to objašnjavali oštećenim živcem.

Uzrok probadanja otkrio je u zatvoru.

"Svaki put kad bi mi se čuvari približili s detektorom metala, on bi reagirao", rekao je. No ni za to nije bilo objašnjenja, dok se jednom nije počešao po leđima i osjetio metal.

"Billy, u leđima ti je nož!", rekla mu je prijateljica nakon što ga je pregledala.

Nož, koji je bio duboko u leđima, s vremenom je očito izbio na površinu.

Billy je morao na operaciju, nož mu je napokon uklonjen iz tijela, a on namjerava tužiti zdravstvene vlasti jer ranije nisu otkrile uzrok njegovih tegoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:43