IZRAZIO SUĆUT MILANOVIĆU

Karamarko: 'Danas je žalostan dan za Hrvatsku'

Zagreb, 200912.Sabor RH.Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu za medije povodom izjava premijera Zorana Milanovica.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je danas sućut u povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema, rekavši da je danas žalostan dan i veliki gubitak za Hrvatsku.

Karamarko je u u ime svih članova stranke i u svoje osobno ime izrazio sućut Špremovoj obitelji, istaknuvši da je Špremova smrt veliki udarac za čitavu hrvatsku političku scenu, a ne samo za SDP. Sućut je izrazio i svim članovima SDP-a te predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću.

"Hrvatski sabor je izgubio izvanrednog predsjednika, jer je Šprem bio izvanredan pravnik koji je odlično poznavao saborsku proceduru i dobro vodio sjednice", naglasio je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a rekao je i da mu je Šprem bio više od 20 godina osobni prijatelj te se silno veselio kad je postao predsjednikom Sabora. Napomenuo je da je s pokojnim predsjednikom Hrvatskog sabora bio u kontaktu putem SMS poruka dok se liječio u bolnici, a zadnju poruku je dobio prije njegova odlaska u SAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:46