AFERA POTRESA HRVATSKU

MILANOVIĆ O UHIĆENJU NADANA VIDOŠEVIĆA 'Optužbe su teške, sve skupa je zabrinjavajuće!'

Nije htio detaljnije komentirati uhićenje čelnika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidošovića
Graz, Austrija, 230813.Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanovic na sastanku predsjednika vlada Hrvatske, Slovenije i Austrije gdje ga je docekao savezni kancelar Republike Austrije Werner Faymann. Konferencija za medije nakon sastanka.Na fotografiji: Zoran Milanovic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

PARIZ - Hrvatski premijer Zoran Milanović, koji je sudjelovao na konferenciji europskih čelnika nezaposlenosti mladih u Parizu, nije htio detaljnije komentirati uhićenje čelnika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidošovića, kazavši da su optužbe teške i da ih treba dokazati na sudu.

AFERA REMORKER: Policija ispitala Vidoševića i 'češljala' njegovu luksuznu vilu; Uhićena i šefica financija HGK Josipa Mladinov; NOVO: Vidoševića prevezli u Komoru gdje traje pretres

"Mogu komentirati, ali nema smisla da komentiram jer nisam vidio uhidbene dokumente, nisam vidio dokumente u istrazi i o tome znam iz medija. Kao što vidite naša vlada nema puna usta borbe protiv korupcije, jer svi koji puno o tome galame, a zna se koji su to bili, u pravilu su najsumnjiviji", rekao je Milanović novinarima nakon završetka konferencije u Parizu.

Milanović je dodao da neće poručiti "neka institucije rade svoj posao, a zna se i tko je to govorio. Optužbe su teške i treba ih dokazati na sudu i mogu se ograničiti na komentar da je to sve skupa zabrinjavajuće, bez ikakvog zaključka".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:18