ČUDNA PREPIRKA

Sinovčić bijesan na Splićane: 'Niste se trudili protiv Istre, a protiv mog Zadra ginete na terenu!'

Kad baš hoćete, moja je osobna želja da Hajduk nikad više ne bude prvak - zaključio je Reno
 Luka Gerlanc/CROPIX

Zanimljiv dijalog vodili su nakon utakmice Zadra i Hajduka Reno Sinovčić i Marin Brbić. Predsjednik Bijelih je pozorno slušao razmišljanje svojeg domaćina.

- Živim za taj da će jednoga dana Hajduku biti potrebna pobjeda u Zadru. Letiće preko ograde! Zašto? Jer su za razliku od nekih svojih ranijih utakmica , konkretno Istre, ovoga puta ostavili srce na terenu, doslovce su izgarali da bi odigrali , doista jednu od svojih najsrčanijih utakmica sezone - grmio je Sinovčić.

Nikako se Brbić nije mogao složiti s takvim zaključicima, pa je tihim glasom zborio.

- Moja je iskrena želja da Zadar ostane u ligi. I nije bilo baš tako srčano kako govoriš - replicirao je prvi čovjek bijelih, pa je nastavio Sinovčić.

- Sačuvaj Bože da nam je u primislima bilo da pustite utakmice, to ne bi bilo sportski. Ali, kad bi na svakoj utakmici imali ovaj pristup ne bi bilo zgorega . Kad baš hoćete, moja je osobna želja da Hajduk nikad više ne bude prvak - zaključio je Reno.

A kako u Hajduku gledaju na najnovije eskapade Zdravka Mamića, verbalnu ekshibiciju koja je Mamića stajala pritvora? Nije to Hajdukov posao, ali sigurno i u Poljudu gledaju i osluškuju što se događa s glavnim im rivalom i nogometnim čelnikom.

- Jasno je kao dan da se radi o neprihvatljivim izjavama za naše civilizirano društvo. To je i moj osobni stav i mišljenje nas u Hajduku – rekao nam je predsjednik uprave "bijelih" Marin Brbić. Institucije će uraditi svoje, ili još bolje "neka urade svoje"!

Fraza je koja se najčešće rabi u ovakvim prilikama. No, Brbić nam daje i dodatnu rečenicu:

- Mamićeve riječi i izjave iskaču iz svih civiliziranih okvira!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:16