IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

PANIKA NA AUTOCESTI A1 KOD OGULINA Pijani 28-godišnjak u 4 sata ujutro sjeo za volan i vozio u suprotnom smjeru

Interventne službe su srećom i ovaj puta brzo reagirale pa nesavjesni Preložanin nije uspio prouzročiti novu tragediju na našem najvažnijem prometnom pravcu.

OGULIN - Autocestom A1 nedaleko Ogulina jučer oko 4 sata u suprotnom smjeru upravljao je vozač automobilom čakovečkih registracijskih oznaka, a k tome je još bio i pijan. Nakon paničnih dojava vozača policija je nesavjesnog vozača, 28-godišnjaka iz Preloga, alkotestirala, te utvrdila da je za volan sjeo s 1,74 promila alkohola u krvi.

- Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom prekršajnom sudu biti proslijeđen optužni prijedlog - priopćili su iz PU karlovačke.

Interventne službe su srećom i ovaj puta brzo reagirale pa nesavjesni Preložanin nije uspio prouzročiti novu tragediji na našem najvažnijem prometnom pravcu.

Karlovački Ured Državne uprave za zaštitu i spašavanje priopćio je da je pijani vozač u suprotnom smjeru upravljao od čvora Bosiljevo do čvora Ogulin, dionicom dužom od 20 kilometara, gdje ga je konačno zaustavila policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:19