MILINOVIĆ U VARAŽDINU

Milinović: Petorica kandidata za predsjednika HDZ-a su u vrlo dobrim odnosima. To međutim nije slučaj s Jadrankom Kosor

Milinović na Korzu popio i kavu s novim šefom varaždinskog HDZ-a Vlatkom Vukovićem
 Davor Pongračić / CROPIX

VARAŽDIN - Nakon predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor novo vodstvo varaždinskog HDZ-a posjetio je i njen protukandidat na izborima za predsjednika stranke i bivši ministar zdravstva Darko Milinović.

Milinović je na Korzu popio kavu sa novim šefom varaždinskog HDZ-a Vlatkom Vukovićem i drugim članovima HDZ-a iz Varaždinske županije, a medijima je spremno komentirao izbornu utrku u HDZ-u naglasivši da tenzije koje prividno vladaju među kandidatima zapravo ne postoje, barem ne među svim kandidatima.

- Svaki izborni proces diže tenzije pa tako i ovaj u HDZ-u ali moram reći da su petorica kandidata, među kojima sam i ja, u vrlo dobrim odnosima i među nama vlada poštovanje. To međutim nije slučaj sa šestim kandidatom, konkretno Jadrankom Kosor. Vidi se da ne slažemo s njom po nekim pitanjima - poručio je Milinović.

Optužio je predsjednicu HDZ-a da vlada po istrošenom autokratskom modelu za koji u HDZ-u više nema mjesta te pozvao svih 2 200 elektora da se upoznaju s programima svih kandidata i da na izbornom saboru stranke glasaju po savjesti.

- Ako budu glasali po svojoj savjesti uvjeren sam da će HDZ dobiti predsjednika koji će od stranke ponovno stvoriti pobjedničku stranku - poručio je Milinović dodavši da on može voditi stranku na predstojećim lokalnim, a kasnije i parlamentranim izborima jer zna kako pobijediti SDP što je već i dokazao na prošlim parlamentarnim izborima u svojoj IX. izbornoj jedinici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:43