UHVAĆEN NA DJELU

KANDIDAT ZA ŠEFA NEW YORKA PRIZNAO SEKS SKANDAL Na internetu je slao golišave fotografije pod nadimkom Carlos Danger

NEW YORK, NY - JULY 23: Huma Abedin, wife of Anthony Weiner, a leading candidate for New York City mayor, speaks during a press conference on July 23, 2013 in New York City. Weiner addressed news of new allegations that he engaged in lewd online conversations with a woman after he resigned from Congress for similar previous incidents. John Moore/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP / 2013 Getty Images

Kandidat za gradonačelnika New Yorka Anthony Weiner priznao je slanje eksplicitnih poruka jednoj ženi, dvije godine nakon što je napustio Kongres zbog slične afere.

Neimenovana žena kazala je za "The Dirty" da je s 48-godišnjakom prošle godine održavala vezu preko interneta.

Weiner, kandidat demokrata, koji je prema anketama vodio u utrci za gradonačelnika New Yorka, kazao je na konferenciji za novinare "da mu je žao".

Tvrdi da su neki navodi koji su se u zadnje vrijeme pojavili u javnosti neistiniti, ali nije otkrivao detalje.

- Naš brak, poput mnogih drugih, imao je svoje uspone i padove. Trebalo je mnogo hrabrosti i vremena da oprostim Anthonyju. Volim ga, oprostila sam mu i vjerujem u njega - kazala je novinarima Weinerova supruga Huma Abedin.

Žena u centru skandala, koja tvrdi da su joj 22 godine, kazala je za "The Dirty" da su vezu započeli u srpnju 2012., i da je trajala idućih šest mjeseci. Kontakt su uspostavili preko društvene mreže Formspring. Tvrdi da je Weiner koristio nadimak "Carlos Danger".

- Bila sam mlada i glupa. Samo želim da ljudi znaju da laže kad tvrdi da se promijenio - citira njenu izjavu "The Dirty".

Weiner se našao u središtu skandala 2011. godine kad je na Twitter slučajno objavio svoju golišavu fotografiju koju je namjeravao poslati studentici iz Seattlea. Prvo je tvrdio da mu je Twitter profil hakiran, ali ubrzo je priznao svoje grijehe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:24