KAŽE VESNA PUSIĆ

HNS NA TEAM BUILDINGU 'Ne bojimo se Čačića, mi smo imali potrese u stranci i riješili ih'

Dubrovnik, 070614.Danas su se u Dubrovniku odrzava seminar Tima HNS-a i drugi od pet regionalnih sastanaka jacanja stranke. Tom prigodom je u hotelu Petka odrzana i press konferencija, na kojoj je govorila i Vesna Pusic, predsjednica stranke.Na fotografiji: Vesna Pusic.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX / Zeljko Tutnjevic - Dubrovnik,Croatia [email protected]

HNS se ne boji pada Vlade. Vjerujemo da će se situacija unutar SDP-a raščistiti, i to već danas kada je najavljen sastanak. Prioritetna zadaća HNS-a je odgovornost prema biračima jer politika nije igra ni natječaj za Miss.

Ne bojim se ni skorog izlaska bivšeg predsjednika HNS-a Radimira Čačića, ni najave da će osnovati političku stranku.

Mi smo imali potrese u stranci i riješili ih - rekla je, među ostalim, danas na konferenciji za novinare u Dubrovniku predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

U Dubrovniku je održan drugi team building stranke. Prvi je održan prošli tjedan u Vrbovcu, a slična okupljanja održat će se u još tri regije.

U isto vrijeme, ali u Zagrebu, Nacionalno vijeće Hrvatskih laburista imenovalo je saborsku zastupnicu Nansi Tireli v.d. predsjednicom stranke, koja će voditi Laburiste do izbornog sabora stranke koji će se održati prije svibnja 2015. godine.

S nekoliko suzdržanih glasova i nijednim protiv Vijeće je potvrdilo prijedlog stranačkoga Predsjedništva da Tireli preuzme vodstvo stranke nakon ostavke Dragutina Lesara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:26