JE LI I LUKA MEĐU NJIMA?

Mourinho poludio nakon Celte: 'Postoje igrači koji su me razočarali, a od njih to nisam očekivao'

 AP

Sezona “kiselih osmijeha” u Realu nikako ne staje. Mourinhova obraćanja javnosti postaju popularnija od čuvenih talk show briljancija Arsenija Halla. Jose mnogo priča, često otvoreno, pa i otrovno, ali u Vigu ipak nije bio do kraja dorečen. Nakon još jedne izgubljene utakmice, ovaj put od Celte u osmini finala Kupa (2:1), kazao je:

- Postoje igrači koji su me razočarali, a od njih to nipošto nisam očekivao. Međutim, neću spominjati imena, neka novinari daju komentare o svakom pojedincu. Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, mogu kritizirati trenera, no neka svatko prihvati odgovornost, nije uvijek kriv trener. Ja sam svoju preuzeo.

Što li se u toj momčadi događa da nema pravog žara? Neke spone pucaju. O tome Portugalac najmanje govori, ovog zgodom posrnuće nije pretjerano bolno, ostaje uzvrat na Santiago Bernabeu.

- Imamo sve uvjete da prođemo, i dalje smo favoriti, ništa nije dramatično, mislim da ćemo dobiti drugi susret. Draže mi je izgubiti ovako nego u prvenstvu, dostatno je 1:0 ili 3:1 za ulazak u četvrtfinale.

Ružni dani nižu se daleko brže nego no što su u Kraljevskom klubu navikli. Radi se o šestom porazu u sezoni koja još nije niti na polovici. U prvoj Mourinhovoj godini ukupno su pokleknuli šest puta, u drugoj u tek pet navrata.

Tko to nije ispunio trenerova očekivanja, pitala je Marca posjetitelje svog portala. Daleko najviše ih je uprlo prstom u Di Mariju, Argentinca tragičarem vidi čak 61 posto ljudi, prati ga Francuz Benzema sa 20 posto. Kaka je treći sa oko sedam posto, Özil četvrti sa nešto manje od pet. Svi ostali - 7 posto. Šef struke čak i je hvalio, konkretno Francuza Varanea zbog igre unatoč ozljede, udijelio sebi packu što na put nije poveo napadača Moratu.

- On je bolji od nekih koji su djelovali nezainteresirano da uopće igraju ovu utakmicu.

Imat će mu šansu dati minutažu, Higuain je aut do kraja godine, a Benzemu “zateže” gležanj, doduše ne posebno opasno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:57