PROSLAVIO JU HOROR

STRAVIČNO UBOJSTVO lijepe bollywoodske glumice: Kolege ju oteli, ubili i odrubili joj glavu!

 net1news.org

NEW DELHI - Mlada indijska bollywodska zvijezda Meenakshi Thapar pronađena je mrtva i obezglavljena, a ubojstvo su priznala dvojica njezinih kolega koji su glumili u istom filmu, prenosi The Telegraph .

Thapar (26) je postala zvijezdom nakon nastupa u horror-filmu “404”, a potječe iz bogate obitelji iz Dehra Duna, grada na obroncima Himalaja. To je i ponukalo dvojicu epizodnih glumaca, od kojih je jedan navodno bio i njezin dečko, da je otmu i zatraže otkupinu od milijun i pol rupija, tj. 18.000 funti.

Iako je glumičina majka platila pola otkupine, Thapar je pronađena raskomadana.

Amit Jaiswal (36) i njegov ljubavnik Preeti Surin navodno su odlučili oteti Thapar nakon što su je čuli kako se hvali o bogatstvu i statusu svoje obitelji. Vjeruje se da su je pozvali da im se pridruzi na putovanju u Gorakhpur, gradić blizu granice s Nepalom, inače poznat po svojim budističkim hramovima. Tamo su je zatočili i poslali poruku sa zahtjevom za otkupninu njezinim roditeljima Nepalcima.

Policija javlja da su njezini kolege prijetili majci da će joj prisiliti kćer da sudjeluje u pornografskim filmovima ako ne isplate otkupninu. Jaiswal i Surin su kasnjie uhvaćeni sa SIM karticom iz njezinog mobitela i ubojstvo su priznali.

Navodno je Thapar ubijena vrlo brzo nakon što je njezina majka uplatila pola otkupnine na njezin račun, s kojeg su ga otmičari trebali podići. Thapar je zadavljena, a zatim obezglavljena, a ostatke njezinog tijela su otmičari ostavili na dva različita mjesta na cesti prema Mumbaiju, dio u spremnik s vodom, a glavu su bacili iz autobusa.

Indijska policija izvijestila je da je par pobjegao u Mumbai iz Allahabada u Uttar Pradeshu nakon što je Jaiswalova žena otkrila njihovu vezu. U Mumbaiju su se nadali zvjezdanoj karijeri u bollywoodskoj industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:35