HNL 24. KOLO

Remi Istre i Rijeke u ponovljenom susretu

 Srecko Niketic / CROPIX

Istra i Rijeka odigrali se remi bez pogodaka u ponovljenom susretu 24. kola MaxTV Prve lige, a ovaj put je susret prošao bez baklji.

Na kišom natopljenom travnjaku niti jedna momčad nije bila u mogućnosti pokazati nešto više . Prvi opasniji udarac uputio je Henri Belle u 26. minuti, ali je vratar Rijeke, Robert Lisjak, bio spreman. Riječani su uzvratili pet minuta poslije preko Diega Živulića, koji je prošao nekoliko protivničkih igrača te je s 15-ak metara pucao malo pokraj desne vratnice.

Najveću šansu na utakmici imali su domaći nogometaši u 38. minuti. Sandi Križman je zaprijetio udarcem glavom s nekolikometara, ali je Lisjak s linije spasio loptu.

U drugom poluvremenu niti jedna ekipa nije ozbiljno zaprijetila, a ovim remijem Istra je zauzela osmo mjesto na tablici s dva boda više od Rijeke na desetom mjestu.

Istra 1961 - Rijeka 0:0

ISTRA 1961 (4-2-3-1): Prskalo - Sušić, Marić, Stranatić, Milić - Batarelo, Jerković - Križman, Bačelić Grgić, Bele - Ottochian.TRENER: Igor Pamić.

RIJEKA (4-4-2): Lisjak - Švrljuga, Čagalj, Drpić, Čaval - Datković, Močinić, Kreilach, Živulić - Alibrk, Čulina. TRENER: Dragan Skočić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:55