SLUČAJ GRUBORI

Benetu su oteli i ubili suborci iz Grubora: Ispravak netočnog navoda

Na temelju Zahtjeva za objavu ispravka glede informacija objavljenih u Internet izdanju dnevnika "Jutarnji list" od 19. ožujka 2012. godine podnesenog od strane odvjetnice Ane-Marije Gospočić, pravne zastupnice Ivana Stanića, objavljujemo u cijelosti sljedeći ispravak:

'Ključne informacije iznijete u dnevniku Internet izdanju dnevnika 'Jutarnji list' od 19.03.2012. godine pod naslovom ' Razotkriva se plan prebacivanja krivnje: Benetu su oteli i ubili suborci iz Grubora, autorice Slavice Lukić netočne su i neosnovane.

Netočno je da je gospodin Ivan Stanić s prvooptuženim za zločin u Gruborima Franjom Drljom i Drljinim odvjetnikom (pri čemu se misli i na drugog odvjetnika gospodina Franje Drlje Ljubu Pavasovića Viskovića), nepoznatom muškom osobom koja se predstavljala kao Leo, dijelovima hrvatske policije, prije svih policijskog Odjela za ratne zločine, udruženo ili na bilo koji drugi način sudjelovao u konstrukciji mita o Benetinu samoubojstvu.

Netočno je da je gospodin Ivan Stanić gospodinu Igoru Benetu i gospodinu Franji Drlji trebao sugerirati ili sugerirao kada da se jave sudu pošto bi se isti trebali prethodno skrivati od suda.

Netočno je da je gospodin Ivan Stanić na bilo koji način umiješan ili povezan sa slučajem Igora Beneta te da je, osim dana 15. siječnja 2011. godine, s istim i osobama bliskim njemu bio u bilo kakvoj indirektnoj ili direktnoj komunikaciji.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:00