SPLIĆANI 'IZVISILI'

Klub iz Koprivnice oteo Hajduku mladog napadača: Mario Jelavić potpisao za Slaven Belupo

 Ronald Goršić/CROPIX

Tri mjeseca bio je na probi u Manchester Cityju, trenirao s Agüerom, Tevezom, Džekom, Balotellijem i ostalim vrhunskim igračima, no ipak nije ostao u Engleskoj zbog problema s radnom dozvolom. Činilo se da će 19-godišnji Mario Jelavić nakon engleske avanture potpisati za Hajduk u kojem je igrao za kadete i juniore, ali nitko nije očekivao da će na kraju postati članom - Slavena Belupa! No, eto, dogodilo se i to da Farmaceuti 'otmu' igrača velikom Hajduku.

- Bili smo blizu dogovora s Hajdukom, ali smo se na kraju odlučili za Slaven Belupo. To je sređen, odličan klub koji je prvi vrhu tablice i bori se za Europu. Nadam se da ću tu dobiti priliku igrati, vidim sebe ovdje, očekujem da ću bolje napredovati i da ću se prije probiti - rekao nam je Jelavić nakon prvog treninga u novoj sredini.

Bojite li se da biste u Hajduku mogli biti označeni 'izdajnikom'?

- Ničeg se ne bojim. Navijači i moji prijatelji iz Torcide znaju pravi razlog zašto nisam prvi put i sad dobio priliku u Hajduku, svi bi me trebali razumjeti. Samo sam tražio priliku gdje ću se prije probiti, gdje ću igrati, to mi je sad najvažnije, a tamo se nisam vidio.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:20