UZNEMIRUJUĆI VIDEO

VIDEO: HOROR SCENA ZA POLICAJCE U automobilu kamerom snimili par iz pakla: 'Na stražnjem sjedalu bila je gladna beba'

 
 Screenshot

Par s Floride pronađen je u nesvijesti u svom automobilu. Vozačeva vrata su bila otvorena, a na stražnjem sjedalu nalazila se osmomjesečna beba, kazala je policija.

- Bebine pelene bile su toliko pune da su joj fekalije curile po nogama. Djevojčica je bila gladna te je posegnula za bočicom čim ju je vidjela - napisala je policija uz video koji je objavila na Facebooku.

Policajac koji je stravičnu scenu ugledao na parkiralištu u noći na ponedjeljak kazao je kako je u autu pronašao ostatke droge.

Roditelji djevojčice, 34-godišnja Kimberly McCaffrey i 33-godišnji Sean Gannon su uhićeni.

McCaffrey je uhićena zbog posjedovanja droge i zanemarivanja djeteta, dok je Gannon osumnjičen za vožnju bez vozačke i posjedovanje droge.

Kamera koju je policajac nosio pri uhićenju prikazuje kako se približava vozilu i zapaža bebu na stražnjem sjedalu. U tom trenutku muškarac se probudio i na pitanje policajca što rade onesviješteni na parkiralištu s bebom kratko je kazao: 'Ispričavam se'.

Na njegovoj ruci bili su znakovi intravenoznog uzimanja droge.

Dijete im je oduzeto te se nalazi u Centru za socijalnu skrb, a policija je na Facebooku zaključila kako su životi nevinih svakodnevno ugroženi zbog drogiranja koje je poprimilo razmjere epidemije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:24