NAKON OTKAZA

Argentum pokrao bivši zaposlenik, zatečen s prstima u pekmezu

ZAGREB - Nešto više od mjesec dana nakon što je dobio otkaz u poslovnici 'Argentuma' u novozagrebačkom Laništu, 26-godišnji Nikola V. odlučio se sat i pol iza ponoći u srijedu ukazati na bivšem radnom mjestu te iz njega ukrasti mobitel i kartice.

Ruka pravde sustigla je Nikolu odmah nakon krađe u gluho doba noći zahvaljujući građanima koji su uočili otvorena vrata poslovnice pa su pozvali policiju.

S prstima u pekmezu odnosno sa mobitelom i raznim karticama kojima se, inače, služe zaposlenici Argentuma prilikom isplate veće svote novca, Nikolu su policajci odmah dočekali po izlasku napolje.

A kako doznajemo, napravio je kopiju ključa poslovnice za otkup plemenitim metala dok je još radio, pa je zato olako ušao unutra, no budni stanari okolnih zgrada su, unatoč njegovom skovanom planu, poremetili mu daljnju zararadu jer mu je namjera bila novac kasnije dignuti sa ukradenih kartica.

Inače, Nikoli je ovo prvi ulazak u policijske kaznene evidencije, a koji je razlog zašto mu je poslodavac otkazao suradnju, nismo uspjeli doznati.

Tako da se postavlja pitanje za koliko su razbojništava tijekom vala pljački u sporne poslovnice Argentuma, ali i Aurodomusa zapravo odgovorni, između ostaloga, i bivši zaposlenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:02