NESREĆA NA DUGOM OTOKU

Automobilom sletio u provaliju: Vozač (25) na mjestu poginuo, šestero ozlijeđnih

Dubrovnik, 221109.Jutros je 59-godisnji stanovnik Plata pocinio samoubojstvo, najvjerojatnije rucnom bombom.Na slici: Policija je jos na uvidjaju tragicnog dogadjaja.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX

S ceste koja povezuje mjesta Božavu i Veli rat na Dugom otoku u nedjelju ujutro, malo prije pet sati, u provaliju je sletio automobil u kojem je bilo sedmoro mladih otočana.

Od siline udarca na mjestu je poginuo 25-godišnji vozač, a njih petoro koji su bili s njim u automobilu zatražili su liječničku pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda.

Što je uzrok slijetanju u provaliju znat će se nakon policijskog očevida koji je još uvijek traje no neslužbeno doznajemo kako u trenutku nesreće taj automobil nije bio sam na cesti već je paralelno s njim po uskoj otočkoj prometnici jurilo još jedno vozilo s četvoro mladih.

Navodno su se utrkivali, no u jednom trenutku dva su se automobila previše približila i "zakačila" retrovizorima. Zbog toga je 25-godišnji vozač izgubio kontrolu na automobilom i izletio sa ceste u nekoliko metara duboku provaliju. Njegovi prijatelji iz automobila, koji su ostali pri svijesti, uspjeli su dojaviti Hitnoj pomoći što se dogodilo međutim mladić je preminuo na licu mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:48