TRAGEDIJA U ROVINJU

'DA JE ČOVJEK, NAZVAO BI ME, IZRAZIO MI SUĆUT...' Progovorio sin čovjeka koji je završio pod kotačima auta Tonyja Cetinskog

 Ranko Suvar / FACEBOOK, CROPIX

Pjevač Tony Cetinski (48) u petak poslijepodne u Pustoj ulici u rodnom Rovinju automobilom je pregazio Ibrahima Kevljanina, 62-godišnjaka porijeklom iz Kozarca, ali sa stalnom adresom u Rovinju. Okolnosti nesreće nisu sasvim razjašnjene, s obzirom da se spominje mogućnost, koju kao činjenicu navodi i sam Cetinski, da je žrtva prije nailaska automobila već ležala na asfaltu.

Portal Avaz.ba uspio je doći do Ibrahimova sina Adisa Kevljanina, koji, kako pišu, već 17 godina živi u Innsbrucku u Austriji. Adis je za očevu smrt saznao u petak navečer, kad su ga nazvali prijatelji iz Istre.

- Rekli su mi da je Tony udario Ibrahima dok je on stajao na cesti - nije ležao, iako pojedinci tako tvrde. Cetinskog u Rovinju znaju po brzoj vožnji, a na YouTubeu postoji i video u kojem on juri baš tom istom ulicom u kojoj mi je ubio oca. I ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvijek moram biti oprezan, voziti 'mic po mic' jer onuda stalno neko prolazi - rekao je sin Adis u razgovoru za Avaz.

Dodao je kako ga Tony poslije nesreće nije nazvao, a to još nisu napravili ni pjevačevi odvjetnici.

- Da je čovjek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi sućut... Nije se ni udostojio javiti mi se - izjavio je ogorčeni Kevljanin, koji je, kako tvrdi, prije osam godina operirao srce i na dan pije čak 14 tableta. Poslije ove obiteljske tragedije, zdravstveno stanje mu se, kaže, još više pogoršalo.

Adis je Avazu također rekao kako je s ocem Ibrahimom u Rovinju živio skoro 20 godina, a prije nekoliko godina u automobilskoj nesreći poginuo mu je brat Haris. Tata je, kaže, shrvan zbog gubitka sina, počeo piti, a on ga je posljednji put vidio u kolovozu ove godine.

- Još ne mogu vjerovati da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim kćerima Dijanom i Dejlom - rekao je Adis Avazu.

On će, nada se, u srijedu doći u Rovinj jer su tada ocu zakazali dženazu.

- Nadam se da će moje uništeno srce sve to moći podnijeti - zaključio je potreseni Kevljanin.

Istarska policija, inače, još uvijek utvrđeuje sve okolnosti nesreće. Tijelo žrtve je prebačeno na obdukciju, a nakon nesreće je utvrđeno da Cetinski za volanom Mercedesa nije bio pijan.

Pjevačeva odvjetnica u subotu je u priopćenju u ime svog klijenta izrazila sućut obitelji poginuloga.

- Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika, stoji između ostalog u subotnjem priopćenju pjevačeve odvjetnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:34