CIJELO MJESTO U ŠOKU

DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA U MEĐIMURJU Ubojicu zaustavili susjedi, otkriven i motiv ubojstava!

 Mnovine.hr / EPH

Međimurska policija potvrdila je da je motiv strahovitog zločina i dvostrukiog ubojstva u Svetoj Mariji kod Preloga - propala ljubavna veza!

'U nedjelju, 26. lipnja oko 11 sati u Svetoj Mariji, Ulici Vladimira Nazora, 46-godišnji policijski službenik Policijske uprave međimurske, Postaje prometne policije Čakovec (na dugotrajnom bolovanju) zbog narušenog odnosa u ljubavnoj vezi, iz službenog je pištolja usmrtio svoju 52-godišnju partnericu iz Svete Marije, zaposlenicu Policijske uprave međimurske te njezinu 39-godišnju nećakinju iz Hodošana, javljaju iz PU međimurske, piše emedjimurje.

Neposredno nakon počinjenja kaznenog djela 46-godišnjaka su savladali i zadržali do dolaska policije, 35-godišnji policijski službenik Policijske postaje Prelog izvan službe Vladimir Pintar i 38-godišnji građanin Mario Gašparić, njegov susjed.

Neki mještani su nam još međutim rekli da su ubojica i ubijena Božica M. prije određenog vremena bili u romantičnoj vezi.

Mještani Svete Marije, malenog međimurskog mjesta s manje od 2.000 stanovnika, šokirani su.

“Molimo za dječaka. Jadno dijete. Užas.”

Cijelo mjesto je u šoku. Ovo je strašno, kao iz filmova strave. Usred bijela dana to se dogodilo, na ulici. Mogao je još netko nastradati ni kriv ni dužan. Moglo je slučajno naići i neko dijete. Nadam se samo da djeca iz okolnih kuća to nisu vidjela jer bi mogla imati traume do kraja života. Molim se za ovog dječaka koji je gledao kako ostaje bez majke. Jadno dijete. Užas - rekla nam je jedna starija mještanka. Jedna mlađa mještanka rekla nam je pak da je ubijena Božica M. bila tiha žena koja je živjela mirnim i povučenim životom.

- Rijetko je kad izlazila i družila se s drugim mještanima. Viđali smo je samo kad je odlazila na posao ili se vraćala s posla. Šokirani smo ovim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:15