KRVAVI ZLOČIN

DOSJE UBOJICE IZ ŠPANSKOG Već je prijavljivan za obiteljsko nasilje, i to tijekom razvoda od prve supruge...

 Ranko Suvar / CROPIX

Dugogodišnji djelatnik MORH-a Željko Košta (50) jutros je počinio krvavi zločin koji nitko, kako su kasnije kazali susjedi, nije mogao očekivati.

U obiteljskom stanu u zagrebačkom naselju Špansko nemilosrdno je nožem ubio svoju 19 godina mlađu suprugu i njihovu četverogodišnju kći. U svađi je teško ozlijedio i 85-godišnju baku supruge koja je jedina preživjela ovaj luđački napad.

FOTOGALERIJA: Vojna policija na mjestu događaja

Nakon što je ubio svoju obitelj, Željko je pokušao zapaliti stan, a potom se s petog kata zgrade bacio u smrt.

SUSJEDI U NEVJERICI NAKON DRAME U ŠPANSKOM 'Stalno je nosio vojnu uniformu i šetao s kćerkom. Miran čovjek, nisam očekivao ovo...'

Jutarnji saznaje kako je ubojica prije više od šest godina bio predmetom obrade Centra za socijalnu skrb, točnije na savjetovanju tijekom razvoda od prve supruge.

FOTO: NOŽEM UBIO SUPRUGU I DIJETE PA POKUŠAO ZAPALITI STAN PRIJE SKOKA U SMRT Oglasio se i MORH, otkrili su što je Željko K. radio u vojnoj službi

Tada je bio prijavljen za obiteljsko nasilje, ali je navodno poslije bio i oslobođen tih optužbi. Nakon toga, Centar za Koštu više nije čuo pa se pretpostavlja da drugih ispada nije imao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:43