IZ DOBRE JE OBITELJI

DOZNAJEMO TKO MLADI MANIJAK S KRKA KOJI JE SPUŠTENIH GAĆA NOĆU ZASKAO TURISTICE U gluho doba noći, ispred kuće iskako bi iz grmlja

 
 PROFIMEDIA

Jedna od njegovih žrtava prepoznala ga je u gradu i prijavila policiji. Sada ga se povezuje s još dva takva seksualna napada

Stanovnici grada Krka i okolice već danima prepričavaju val seksualnih zločina koji se u tom mirnom i pitoresknom mjestu događaju unazad najmanje dva tjedna, a zbog čega je i policija dignuta na noge.

Glavni akter priče je, kako doznajemo, 22-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva (FER) koji u gluho doba noći, prije odlaska na počinak u svoju kuću u kojoj ljetuje odmalena, iskače iz grmlja uzduž suhozida u zoni oko hotela Dražice te nasrće na nježniji spol koji se vraća iz centra grada prema svojim vikendicama, apartmanima, hotelskim sobama.

Nakon proživljenog šoka sve su tri žrtve, pričaju nam mještani, rekle: “Te oči nećemo nikada zaboraviti!”.

Prema informacijama kojima raspolažemo, tri žene su ga prijavile za seksualne napade, dvije Hrvatice i jedna Njemica, a upravo zahvaljujući potonjoj, koja ga je sutradan nakon zločina prepoznala u dnevnoj gradskoj vrevi, i to po malenom razmaku između očiju te specifičnoj poludugoj smeđoj “talijanki” do ramena, policija je protiv 22-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu!

Istraživanje

Da je prijavljen za kazneno djelo bludnih radnji, potvrđeno nam je i iz PU primorsko-goranske iz koje su nam potvrdili da se 22-godišnjaka sumnjiči da je 11. kolovoza na području grada Krka bludničio nad 27-godišnjom državljankom Njemačke i da je o svemu obaviješteno i mjerodavno državno odvjetništvo. U druga dva slučaja napada, pak, na dvije hrvatske državljanke, policija još uvijek provodi istraživanje.

- Mi smo zaprepašteni. Pa taj mladić spuštenih gaća vreba iz grmlja kad naiđe sama djevojka. I onda to grmlje ‘raspori’ poput plašta da iz njega filmski iskoči i svom se silom zaleti na djevojku koju sruši na tlo. Ona padne na oštro kamenje i grca u bolovima, a on ju prepipava uzduž i poprijeko. Dok ona vrišti, on ne kaže niti riječi nego samo silu sprovodi u naum i gura prste po intimnim dijelovima gdje god stigne. Djevojke se u tom padu i ozlijede. Dvije su prepune masnica, ono baš plave. Prvo nisu ni svjesne što ih je snašlo, no kad manijak shvati da šutnjom i nasiljem neće postići ništa, a ponajmanje ostvariti seksualnu prisnost, on pobjegne.

Mladi šminker

U jednom slučaju ga je otjeralo upaljeno svjetlo na prozoru, a bio je to susjed koji je reagirao na krike upomoć. Zahvaljujući Njemici, koja je bila uporna da ga razotkrije, pohotnik je uhićen i prijavljen. Ne znamo je li bio možda pod utjecajem alkohola svaki put kad bi iskočio iz grmlja. Iz dobre je obitelji, znate, baš pravi mladi šminker. I nije snažne građe. Jedan od njegovih roditelja je tu s Krka, a drugi iz Zagreba, pa zato on tu i provodi ljeta. Njega treba liječiti jer nema te vrućine i tolike količine alkohola da se toliko puta uzastopce po noći raspameti na ovakav gnjusan način - govori nam jedna od Krčanki upućena u problematiku, a koja o obitelji prijavljenog mladića ima samo riječi hvale. Drugi mještanin, pak, ističe kako je ovo srećom tek usamljeni slučaj te da Krkom ne hodaju seksualno ugroženi manijaci.

Zadnji gnjusni čin kojega se sjeća datira od prije šest, sedam godina, kada je uhićen Čeh koji je snimao djecu na plaži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:39