NAPADAČ JE U BIJEGU

Drama na Severininom koncertu u vodičkoj Haciendi: Nožem uboden sin Petra Pripuza!

VODICE- Tijekom noći sa subote na nedjelju u ranim jutarnjim satima oko 03,30 u VIP odjeljku diskoteke Hacienda gdje se održavao Severinin koncert, neslužbeno doznajemo, uboden je nožem 32-godišnji Zagrepčanin za kojega su pojedini mediji kao primarnu informaciju naveli da je životno ugrožen što, također doznajemo iz najsvježijih policijskih izvora, nije istina iako je ozlijeđeni nešto prije 4 sata prevezen i zadržan na hospitalizaciji u OB Šibenik.

Neslužbeno doznajemo kako je ozlijeđeni muškarac Iko Pripuz jedan od sinova zagrebačkog poduzetnika Petra Pripuza, dok jednako tako doznajemo da je napadač na Pripuzova sina identificiran iako je trenutačno u bijegu i za istim je pokrenuto intenzivno traganje.

Operativni zahvat u Općoj bolnici Šibenik izveo je doktor Bajkas. Ozlijeđeni Pripuz kada je došao imao je ubodnu ranu u lijevom dijelu tijela dubine 7 centimetara blizu slezene što je uspješno operirano te se nakon što se probudio iz narkoze njegovo zdravstveno stanje stabiliziralo.

Nemili događaj odigrao se u VIP loži diskoteke te je za pretpostaviti da je napadač osobno poznat ozlijeđenom, pri čemu se, također doznajemo, događaj ne može dovesti u nikakvu svezu s nedavnim remećenjem reda i mira u istom klubu.

Prema izjavi Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske u tijeku je kriminalistička obrada cijelog slučaja u svrhu saznanja o razlozima koji su doveli do najvjerojatnije potezanja hladnog oružja s posljedicama teškog ozlijeđivanja.

Neslužbeno doznajemo kako je napadač također Zagrepčanin, izvjesni Kolobarić s prebivalištem u gradskoj četvrti Dubrava. On je i dalje u bijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:55