IZVUKLI GA SUSJEDI

Drama u Benkovcu: U dvorištu obiteljske kuće polio se benzinom, sjeo u auto i namjerno se zapalio

Sinoć se u svom automobilu zapalio 45-godišnjak koji je s teškim opeklinama prevezen u zadarsku bolnicu
Biljane Gornje, Zadar, 220712U subotu oko 20,20 sati u mjestu Gornje Biljane u novom naselju Ograde, u dvoristu obiteljske kuce, 45-godisnjak je sjeo u svoj parkirani osobni automobil kojega je polio benzinom i namjerno zapalio. Iz pozarom zahvacenog vozila 45-godisnjaka su izvukli susjedi. Zbog zadobivenih opekotina, koje su okvalificirane kao teske tjelesne ozlijede, 45 -godisnjak je zadrzan na lijecenju u Opcoj bolnici Zadar.Na fotografiji: zapaljeno vozilo.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2012

ZAGREB/BENKOVAC - Sinoć je oko 20,20 sati u mjestu Gornje Biljane u novom naselju Ograde, u dvorištu obiteljske kuće , 45-godišnjak sjeo u svoj parkirani osobni automobil kojega je polio benzinom i namjerno zapalio.

Iz požarom zahvaćenog vozila 45-godišnjaka su izvukli susjedi. Zbog zadobivenih opekotina, koje su okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede, 45 -godišnjak je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Zadar. Zadarska će policija poslati Državnom odvjetništvu izvještaj o ovom događaju.

Kako smo neslužbeno doznali riječ o hrvatskom branitelju Anti Kolaku, teško oboljelom od PTSP-a. Kolak sa suprugom i dvoje maloljetne djece i živi u Biljanima Gornjim, a samozapaljenje je pokušao u dvorištu obiteljske kuće u kojoj stanuju. Navodno je "okidač" za ovaj njegov pokušaj samoubojstva bila presuda koju je dobio od suda zbog nasilničkog ponašanja čak i na javnim mjestima. Zbog tih kaznenih djela Kolak je trebao odslužiti kraću zatvorsku kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:15