TUČNJAVA U RESTORANU

DUBROVČANI BRUTALNO NAPADNUTI U MOSTARU! Vrijeđali ih, gađali pepeljarama, cipelarili na tlu i prijetili pištoljima!

Ilustracija
 Arhiva/HANZA MEDIA

Dvojica mladića iz Dubrovnika pretučena su u noći sa subote na nedjelju oko 3.20 u mostarskom restoranu u neposrednoj blizini Fabrike duhana Mostar, javlja Dubrovački vjesnik.

Prema informacijama iz PU Mostar, u ovom incidentu sudjelovale su četiri osobe, dvije iz Mostara, jedna koja je rođena u Sarajevu, a nastanjena u Dubrovniku i još jedna osoba iz Dubrovnika. Dvije su osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja (oba državljani Hrvatske).

Prema neslužbenim informacijama dvije osobe iz Dubrovnika svojim automobilom dovezli su se do restorana kako bi nakon noćnog izlaska nešto pojeli. U restoranu gdje je bilo više osoba, izdvojila su se dva muškarca koji su počeli verbalno vrijeđati dvojicu mladića iz Dubrovnika koji su upravo stigli u restoran.

Odmah zatim gađali su ih pepeljarama te udarali nogama i rukama. Jedan od njih je pao na pod, ali ga ni nakon toga nisu prestali udarati. Kada je drugi mladić htio pomoći prijatelju prislonili su mu pištolj na glavu. Obojici mladića oduzeti su mobiteli s tim da je jedan razbijen.

Nedugo nakon incidenta stigli su policajci, a napadači su pobjegli na drugi izlaz. Mladićima iz Dubrovnika liječnička pomoć pružena je u SKB Mostar, gdje su obojici konstatirani potresi mozga, otekline i druge ozljede.

Neslužbeno se saznaje da su dva napadača od ranije poznata policije, te se vodi daljnja istraga o ovom slučaju.

Mladići iz Dubrovniku su kazali kako su ogorčeni što im nitko u restoranu od drugih gostiju nije prišao kako bi zaustavio tučnjavu. U objektu postoji i video nadzor koji bi policiji trebao pomoći u rasvjetljavanju incidenta, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:24