PROPALA NAGODBA

Elitna prostitucija: Tomislava Antunovića suočit će sa zečicom iz Playboya?

Playboyeva zečica tvrdila je da joj je Antunović platio 1000 eura za noć

Sve je izvjesnije da će Tomislav Antunović, vlasnik Hotela Antunović, i jedna od Playboyevih zečica u slučaju elitne prostitucije morati svjedočiti protiv Mucka Kuralića i Rezaka Kozarca.

Kako neslužbeno doznajemo, jučer je iza zatvorenih vrata sudnice zagrebačkog Županijskog suda gotovo potpuno propala mogućnost da se Kuralić i Kozarac nagode sa Županijskim državnim odvjetništvom. Time bi se izbjeglo suđenje na temelju optužnice koja tereti Kuralića da je od svibnja 2009. do kolovoza 2010. podvodio nekoliko mladih djevojaka, među kojima i jednu bivšu Playboyevu zečicu, nizu klijenata među kojima je bio i Tomislav Antunović.

Htjela zaraditi

No mogućnost nagodbe još uvijek teoretski ostaje budući da tzv. pripremno ročište još nije završeno, već je samo odgođeno za kratko vrijeme.

Poznati hotelijer već je ispitan u istrazi, pri čemu je negirao da je koristio usluge prostitutki, no sve djevojke, koje će također svjedočiti, ustvrdile su da su upravo s njim u njegovu apartmanu na vrhu hotela imale spolne odnose za novac.

Poricali krivnju

Gotovo sve djevojke, njih pet, ustvrdile su da ih je Kuralić prisiljavao na prostituciju prijetnjama i ucjenama, a jedino je Playboyeva zečica navela da nije bila pod prisilom, nego da je to radila jer je htjela zaraditi. Rezaku Kozarcu, pak, na teret se stavlja da je djevojke za račun Kuralića podvodio u jednom erotskom klubu u Njemačkoj, a i Kuralić i Rezak u istrazi su glatko poricali krivnju.

Kako neslužbeno doznajemo, Državno odvjetništvo obojici je optuženika ponudilo nagodbu, no za Kuralića je zatražena vrlo visoka kazna od osam godina zatvora, što bi do sada bila najveća kazna izrečena za prostituciju u povijesti hrvatskog pravosuđa. A primjerenija je za kaznena djela poput ubojstva ili ratnog zločina. Kuralić je tu ponudu odbio.

Zarada pola-pola

Kozarcu je, pak, navodno ponuđena bezuvjetna kazna od godinu dana zatvora, no ni on se nije složio s takvim ”rješenjem”. Stoga će se vrlo vjerojatno suditi obojici, no teoretski mogućnost nagodbe i dalje postoji.

Kako je Jutarnji pisao, Playboyeva zečica, koju smo radi zaštite njezina identiteta nazvali Marika, tijekom istrage ispričala je da je preko jedne poznanice upoznala Mucka te da se nakon nagovaranja odlučila oprobati u najstarijem zanatu na svijetu. Rekla je i da je s još jednom od Muckovih djevojaka u apartmanima i hotelima u Vodicama, a poslije i u Zagrebu, pružala seksualne usluge utroje. Jedan od klijenata, navela je Marika, bio je i vlasnik hotela Antunović, koji je njoj i prijateljici za “nemoralnu uslugu” platio po 1000 eura.

Zečica je rekla i da je na prostituciji u dva mjeseca zaradila ukupno 40.000 kuna, od kojih je pola predala Mucku.

Tomislav Antunović, pak, sve je optužbe djevojaka porekao. Izjavio je da Mucka zna samo iz viđenja te da u njegov hotel on nije dolazio. Misli i da je to neki klošar i da ne spada u društvo koje dolazi kod njega.

- Svakako mi nikada nije dovodio nikakve mlade djevojke kojima bih plaćao za seks - tvrdi hotelijer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:38