TEŠKA PROMETNA

FOTO: HOROR NA CESTI Mladić sletio s kolnika, udario u stup i na mjestu poginuo. Automobil se od siline udarca prepolovio

 
 Facebook

U prometnoj nesreći koja se u srijedu kasno navečer dogodila u mjestu Hampovici, općina Virje, poginuo je 28-godišnji vozač D. O. z Hampovice, javlja ePodravina.

U srijedu oko 22.40 sati u mjestu Hampovici, u ul. Šimuna Pandura kod kbr. 112, dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil sletio s kolnika, priopćila je PU Koprivničko-križevačka.

Nakon izlaska iz dvostrukog zavoja, zbog neprilagođene brzine, sletio je u putni jarak te udario u prilazni most. Potom je odbačen u zrak, nakon toga je udario u prometni znak, a onda u zraku u betonski stup električne mreže središnjim dijelom krova.

Od siline udara, došlo je do uvijanja vozila oko stupa i pucanja, nakon čega čega je vozilo palo zajedno sa stupom jednim dijelom na nogostup, a drugim u putni jarak.

Ozljede su bile preteške i Danijel je na licu mjesta preminuo. Njegovo tijelo je prevezeno u koprivničku bolnicu na obdukciju.

Facebook

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:51