RASTROJENI NASILNIK

FOTO: HOROR U TRAMVAJU BR. 12 Podivljali muškarac putnike mlatio rukama i nogama: 'Djevojci je pola lica poplavjelo i razbijen joj je nos...'

Djevojci je pola lica poplavjelo i razbijen joj je nos, drugi je putnik ozlijeđen ostao sjediti, a trećem je krv tekla iz uha
Zagreb, 120116.Danas oko podneva na krizanju Tratinske i Savske ulice dogodio se incident kad je nepoznati muskarac poceo tuci putnike u tramvaju broj dvanaest. Nedugo nakon stigla je policija i privela nasilnog muskarca.Foto: CROPIX
 CROPIX

Pravi horor proživjeli su putnici ZET-ova tramvaja broj 12 koji su se putujući iz smjera Trešnjevke prema centru u utorak nešto poslije podneva našli na meti rastrojenog muškarca.

Zahvaljujući brzo odaslanom apelu u pomoć, policijsko je vozilo “dvanaestici” prepriječilo put ispred zagrebačke Cibone, a policajci su podivljalom putniku stavili lisice na ruke. U cijelom metežu prema prvim informacijama tri su osobe ozlijeđene.

- Ušao je u tramvaj i redom počeo tući šakama i nogama ljude poput manijaka. Nije djelovao pijano već rastrojeno. Bitno mu je bilo da udara. Policijska kola prepriječila su put tramvaju, a policajci su ušli te okružili muškarca da ne bi mogao pobjeći. Pregovarali su s njim pet minuta - kaže za Jutarnji list jedna od putnica tramvaja.

FOTOGALERIJA

Kako doznajemo, jedna od putnica koja se među prvima našla na udaru pomahnitalog muškarca je tinejdžerica.

- Cijela lijeva strana lica toj curi je bila modra. Imala je i krvav nos. Drugi ozlijeđeni putnik nije izlazio sve dok nije stigla Hitna. Sjedio je i plakao. Trećem muškarcu curila je krv iz uha. Žalosno je što se takve stvari događaju i to još usred bijela dana - govori druga putnica iz “dvanaestice”.

Uhićenom prijeti sankcija zbog narušavanja javnog reda i mira, a kad policiji pristignu i bolnička izvješća o ozlijeđenima, najvjerojatnije će biti i kazneno prijavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:31