RAZBOJSTVO

FOTO: OVO JE PLJAČKAŠ SA CVJETNOG TRGA! U 12.20 u samom centru grada opljačkao je banku, ali samo par minuta poslije bio je s lisicama na rukama

 Damjan Tadić / CROPIX

Nakon kraćeg zatišja, na udaru razbojnika opet se našla novčarska institucija i to u srcu Zagreba. Naime, oko 12,20 sati danas naoružani pljačkaš upao je u poslovnicu OTP banke u Ulici Preobraženskog. Nakon što je zaprijetio zaposlenicima da mu predaju novac, oni su ga poslušali u strahu za vlastite živote no ni na kraj pameti nepoželjnom "gostu" nije bilo da s tim plijenom neće stići daleko. Vrlo brzo je lopov uhićen te je odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Je li u oružanom prepadu bio sam ili je imao još pomagača koji su ga čekali u nekoj od susjednih uličica u vozilu s ciljem da što prije pobjegnu, nije poznato. U tijeku su pregledi snimki nadzornih kamera u samoj poslovnici kao i na okolnim zgradama, a sve kako bi se otklonile sumnje da li je bio sam u (ne)djelu. Ujedno, kriminalističko istraživanje će pokazati jesu li lisice na ruke stavljene serijskom pljačkašu od prošle godine kada su se na meti našli deseci pošta pa i Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:57