SUDAR

FOTO: POLICAJAC SE MOPEDOM PRED GLAVNIM KOLODVOROM ZABIO U TAKSI VOZILO Bio je izvan službe, prevezli su ga u bolnicu, taksist i putnica u šoku

 

Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru na Trgu kralja Tomislava u subotu nešto iza 10 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen vozač mopeda nakon što se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zabio u stražnji lijevi dio vozila taksi Cammeo.

Okolnosti sudara su nepoznate, no kako doznajemo, u kobno vrijeme taksi je vozio iz smjera pošte prema glavnom ulazu u kolodvor te je, navodno, namjeravao skrenuti lijevo na odvojenom dijelu za taksiste ne bi li ostavio stranku koja je s njim bila u autu. U tom je trenutku na taksijev stražnji lijevi dio auta naletio moped koji je, kako neslužbeno doznajemo, vozio zagrebački policajac koji je bio izvan službe. Je li pokušavao preteći taksi s njegove lijeve strane ili je taksi naglo zakočio pa je došlo do sudara, nije poznato.

Kolima Hitne pomoći mopedist je prevezen u Kliniku za traumatologiju kako bi mu se okvalificirale te sanirale ozljede zadobivene u padu, a vozač taksija je podvrgnut alkotestu koji je prošao.

- Naš kolega je pomalo potresen zbog nesreće, a Cammeo Grupa će pružiti njemu i putnici u vozilu potpuno podršku i pomoć. Prema dostupnim informacijama, vozač motora je s lijeve strane pretjecao naše vozilo, ali vjerujem da će nam nakon policijskog očevida biti poznato više detalja o samom događaju. Ujedno želimo brz oporavak ozlijeđenom mopedistu - kaže za Jutarnji list Marko Župa, glasnogovornik Cammea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:48