MOLE GRAĐANE ZA POMOĆ

FOTO Splitska policija objavila fotografije: Je li ovo čovjek koji je opljačkao Keruma?

Iz vile u elitnom splitskom naselju Meje ukraden je zlatni nakit i navodno oko 1,8 milijuna kuna u gotovini
 PU splitsko dalmatinska

SPLIT - Iako se u početku tvrdilo kako nadzorne kamere nisu snimile provalnika koji je u noći s 21. na 22. srpnja ušao u kuću splitskog gradonačelnika Željka Keruma , a govorkalo se i da su prerezali žice na sustavu video nadzora, splitska je policija danas objavila fotografije osobe koja se dovodi u vezu s pljačkom.

- Ne možemo sa sigurnošću reći da je riječ o provalniku već o osobi koju se dovodi u vezu s tim djelom. Molimo građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi na fotografiji da nam se jave - rekla je Željka Radošević, v.d. glasnogovrnice splitsko-dalmatinske policije.

Podsjetimo, gradonačelniku Kerumu iz vile na Meštrovićevom šetalištu, u elitnom splitskom podmarjanskom naselju Meje, ukraden je zlatni nakit i navodno oko 1,8 milijuna kuna u gotovini.

Policija ni nakon gotovo mjesec dana nema sumnjivca, nakon mnoštvo obavijesnih razgovora, pa su po nalogu DORH-a odlučili zatražiti pomoć građana.

BMW Fani Horvat je bio otključan?

Na snimci se vidi muška osoba u dobi od 25 do 35 godina obučena u bermude i crnu majicu sa šiltericom na glavi.

Muškarac kojemu se jasno na snimci vidi lice dolazi pješke ispred Kerumove garaže, prolazi pored Kerumovog bijelog Mercedesa i odmah se naginje i gleda u Kerumov službeni Passat. Osoba preko prozora zaviruje u unutrašnjost vozila, ali ubrzo odlazi do Kerumove garaže, piše Slobodna Dalmacija.

U garaži se nalazi BMW u vlasništvu Fani Horvat u kojeg osoba ulazi bez ikakovog nasilja.To znači, ili je Fanino vozilo bilo otključano ili je ta osoba imala ključ i od garaže i od vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:49