SVJEDOK ČUO UDARAC

FOTO: TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD POŽEGE Nastradao mladić (24): 'Udarac je bio toliko jak da se auto više puta okrenuo u zraku, sve je poispadalo van'

 
U teškoj nesreći automobil se više puta okrenuo u zraku, a mladić je nakon toga još bio pri svijesti
 Požega.eu

Teška prometna nesreća dogodila oko 1,30 na cesti Kaptol – Požega. U nesreći je nastradao mladić star 24 godine. Iz Kaptola se automobilom Golf III, požeških registarskih oznaka kretao prema Požegi. Na izlazu iz Alilovaca je iz još neutvrđenih razloga udario u “ćupriju”.

– Letio je zrakom. Udarac je bio toliko jak da se auto više puta okrenuo u zraku. Dolaskom do jarka auto se prevrtao i zaustavio se pored drveta. Bio je sam u automobilu – prepričava mještanin koji je, kaže za pozega.eu, čuvši udarac odmah istrčao iz kuće.

Nastradali mladić stanuje nedaleko mjesta nesreće, na ulazu u selo Alilovci i navodno se vraćao iz Velike gdje je bio s društvom. Pretpostavlja se da je zaspao za volanom.

Hitna pomoć ga je prevezla u požešku bolnicu.

– Bio je pri svijesti, čak je nešto i govorio, ali bojim se da su ozljede teške. Žalio se na jake bolove u ruci, najvjerojatnije da je slomio ruku. Znate koliko je udarac jak bio kad je iz automobila sve poispadalo van – dodaje naš sugovornik. Automobil je u potpunosti razbijen i gotovo da nema dijela koji nije udaren.

Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznati detalji i okolnosti koje su prethodile samoj nesreći. Neslužbeno doznaju da stradali mladić ima potres mozga i prijelom podlaktice.

Galerija fotografija pokazuje stanje na mjestu nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:13