OBAVLJA SE OČEVID

FOTO Tragedija kod Trogira: U nekoliko eksplozija u obiteljskojkući poginuo 16-godišnji dječak

 Zvonimir Barišin/CROPIX

NOVO 19:11 Djelatnici policije još govore kako ne bi nagađali o uzroku eksplozije jer je očevid još uvijek u tijeku. Upitani za mišljenje o svjedočanstvu pripadnika DVD 'Marina', koji su izjavili kako se čulo nekoliko eksplozija jedna za drugom, policijski djelatnici kažu kako je čest slučaj da nakon primarne eksplozije dođe do požara koji može potaknuti i sekundarne ekplozije, no dalje detalje nisu mogli pružiti.

Neslužbeno se doznaje da je maloljetnik nakon ručka otišao u dimnu kuhinju u drugom dijelu obiteljske kuće te tamo pretakao gorivo, u blizini boce plina, te da je eksploziju izazvalo iskrenje, do kojeg je moglo doći zbog velike vrućine ili je maloljetnik možda imao namjeru upaliti cigaretu.

18:37 Vatrogasci iz DVD-a 'Marina' u 16:29 dobili su dojavu o ekploziji na području Vinišća. Iz DVD-a nam kažu da su čuli nekoliko eksplozija jednu za drugom, te da su poslali dva vozila i šest vatrogasaca.

Djelatnici hitne pomoći izašli su na teren istovremeno s djelatnicima DVD-a. Dobili smo potvrdu da je riječ o 16-godišnjem mladiću koji je nastradao u dimnoj kuhinji pokraj kuće.

17:54 Doznajemo da je u eksploziji poginulo maloljetno muško dijete. Očevid je preuzelo državno odvjetništvo.

SPLIT - Prilikom eksplozije u obiteljskoj kući u naselju Vinišće nedaleko Trogira smrtno je stradala jedna osoba. Do eksplozije je iz još nepoznatih razloga došlo oko 16.30 sati. Policija na mjestu događaja obavlja očevid.

USKORO OPŠIRNIJE...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:59