UZROK NEPOZNAT

FOTO: VELIKI POŽAR U ZAGREBU U Lučkom izgorjelo skladište, vlasniku od šoka pozlilo, završio je u bolnici

 Damir Krajač / CROPIX

Žitelje novozagebačke Hrastovičke ulice sinoć oko 23,30 sati uznemirila je vatrena stihija koja je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbila u skladištu tvrtke Top team plus d.o.o.

Zahvaljujući građanima koji su uočili da krovište gori kao i vatrogascima koji su se promptno odazvali na njihov apel u pomoć, spašena je veća katastrofa s obzirom da je uz skladište i kuća.

Kako doznajemo, požar je izbio u skladištu toalet papira i uredskog materijala veličine 40x15 metara. Vatra je ujedno oštetila i krovište te fasadu kuće koja se nalazi uz samo skladište, a pravovaljanom reakcijom vatrogasaca spašen je kombi koji se nalazio u neposrednoj blizini.

Vidjevši kako mu pred očima vatra koja se razbuktala guta sve ono što je cijeli život marljivo stjecao, doznajemo da je vlasniku V.M. pozlilo od šoka te je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Vatrogasci su cijelu noć proveli na zgarištu u slučaju da negdje opet zaiskri, a zagrebačka policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdio uzrok požara. Pričinjena materijalna šteta tvrtki koja egzistira više od 20 godina je velika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:47