DRAMATIČNI DAN U TRIBUNJU

FOTO, VIDEO: POGLEDAJTE TRENUTAK UHIĆENJA MONSTRUMA IZ ČISTE VELIKE Naišao na blokadu, počeo je pucati, ali policija je uzvratila i propucala mu gume!

 CROPIX

Tin Šunjerga (19), sin splitskog specijalca, uhićen je u kasnim popodnevnim satima u nedjelju u centru Tribunja kraj marine nakon što je naišao na policijsku barikadu.

Iako je na policajce počeo pucati iz pištolja jer su mu se našli na putu, oni su uzvratili paljbu te mu propucali gume na Mercedesu. Izvukli su ga potom iz auta i uhitili. Motiv? Nezapamćena tragedija koja se dogodila u naoko skladnoj obitelji Šunjerga iz Čiste Velike dan ranije.

Naime, Tinov 45-godišnji otac Marin, pripadnik Specijalne jedinice splitske policije, pronađen je mrtav u nedjelju prijepodne u svojoj obiteljskoj kući u mjestu Čista Velika u zaleđu Vodica nadomak Šibenika. Specijalčevo tijelo bilo je skriveno u garaži uz kuću i prekriveno dekom, a ubojica mu je presudio iz pištolja, ispalivši mu jedan metak u čelo.

Šest sati nakon zločina koji se dogodio u subotu kasno poslijepodne, u masliniku nedaleko o Čiste Velike prema Stankovcima u svome Citroenu pronađena je mrtva Marinova supruga Silvana.

Jutarnji list

Jutarnji list


Zbog ubojstva specijalca te još uvijek nerazjašnjene smrti njegove bračne družice istražitelji su uprli prstom u njihova 19-godišnjeg sina Tina, koji je u crnom Mercedesu pobjegao u nepoznato

Jutarnji list

Jutarnji list

Jutarnji list

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:24