PROMETNA NESREĆA

GLAVNI TAJNIK SDP-a SLUŽBENIM AUTOM POKOSIO MOTORISTA U SPLITU 'Žao mi je, pogriješio sam, spreman sam snositi posljedice'

 
 Ronald Goršić / HANZA MEDIA

Glavni tajnik SDP-a Zvane Brumnić u ponedjeljak je u Splitu izazvao prometnu nesreću u kojoj je stradao motociklist. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je Brumnić, koji je upravljao službenim vozilom SDP-a, motociklistu oduzeo prednost.

Iz SDP-a su nam proslijedili izjavu glavnog tajnika stranke danu povodom nesreće: "Žao mi je što je došlo do prometne nezgode. Pogriješio sam i ni u jednom trenutku nisam negirao svoju pogrešku. Vozio sam službeni automobil, minimalnom brzinom, nisam bio alkoholiziran i otišao sam s vozačem motocikla u osiguravajuću kuću da ispunimo upitnik. Spreman sam snositi sve posljedice i još jednom izražavam žaljenje zbog ozljeda motocikliste."

U splitskoj policiji nam je rečeno kako nitko nije prijavio nesreću u kojoj bi sudjelovao glavni tajnik SDP-a iz čega proizlazi da je posrijedi lakši udes te da su se Zvane Brumnić i motociklist dogovorili oko okolnosti nesreće i odgovornosti za štetu te da policiju nisu ni obavještavali.

Uostalom, to proizlazi i iz izjave koju su nam prosljedili iz SDP-a.

U slučaju da kod bilo kojeg od sudionika nesreće naknadno dođe do komplikacije s ozljedama, tada bi i policija morala naknadno intervenirati i utvrđivati okolnosti u kojima je došlo do sudara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:32